lauantai 4. kesäkuuta 2016

Päivityksiä

Meille on tapahtunut paljon. Niin hyvää kuin todella huonoa.

Panchon kanssa aloitimme vuodenvaihteessa agilityssä kisauramme. Kerkesimme viiden startin verran kisaamaan, nousimme kakkosiin! Ihan huippua, tuntui todella hienolta! Ja prkl, Pancho otti ja sairastui. Panchon oireena oli vain väsymys, joka alkoi muutama päivä viimeisen kisamme jälkeen. Ajattelin sen olevan kisaväsymystä. Kisatilanteet olivat kuitenkin uusia meille molemmille. Viimeinen kisamme oli 13.02.2016 ja 25.03.2016 Pancho menehtyi.

Olin viikolla käyttänyt Panchoa kaksi kertaa eläinlääkärissä, kun koira oli aina vain väsyneempi. Mitään muita oireita ei ollut. Mitään syytä ei löytynyt. Pitkäperjantaita edeltävänä yönä Pancho sai epileptisen kohtauksen, johon menehtyi päivystävän eläinlääkärin pöydällä. Mitään neurologisia oireita ei ennen tätä epileptistä kohtausta ollut.

Toimitin Eviralle tutkittavaksi, josta selvisi kuolinsyyn olleen aivokalvontulehdus.


Pancho on koira, jonka tulen muistamaan sen suuresta sydämestä. Onneksi muistot jäävät...

Vihma kaipasi Panchoa paljon. Enkä itsekään osannut yhden koiran kanssa olla. Niinpä yllättäen laumaamme saapui lapinporokoira uros Lumiturpa Ukuli, "Mosku." Mosku sopeutui porukkaamme heti. Hän on kyllä hurmaava yksilö. Moskusta lisää myöhemmin.

Onneksi myös Vihma otti Moskun nopeasti laumatoverikseen. 

Näin meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti