maanantai 11. joulukuuta 2017

Pitkästä aikaa kuulumisia :)

Meillä kaikki hyvin.


Moskun kanssa ruvettiin heti harrastelemaan kun hän meille kotiutui. Agility aloitettiin samantien ja paimennusta (lampailla) olemme muutamasti käynet kokeilemassa. Myös muutamat näyttelyt ollaan kierrelty.


Vihma viettää rauhallista mummo koiran elämää. Terveenä on pysynyt ja vielä oikein hyvässä kunnossa. Pitkätkin lenkit taittuu vielä mummolta oikein mukavasti.


Moskun kanssa agility on sujunut hyvin vaihtelevasti. Nyt kun 2 vuotta on ikää tulossa täyteen alamme vihdoin, (ehkä), edistymään. Toivottavasti pääsemme kisaradoillekin jonain päivänä. Epävirallisia kisoja pitäisi ensi vuonna ruveta kiertämään. Häiriö treenejä tulemme tarvitsemaan luultavasti paljon. On tuossa koirassa ollut kieltämättä haastetta jonkin verran. Hiljaa hyvä tulee...


Ensi viikonlopusta on tulossa jännittävä. Lähdetään Moskun kanssa näyttelyreissulle Pietariin. Lähdemme King Toursin järjestämälle reissulle. On kyllä ihan mielenkiintoista, en ole aiemmin Venäjällä näyttelyissä käynytkään. Uusi kokemus tämäkin. Onneksi meillä on mukavaa seuraa reissulla. Mosku saa jakaa huoneen kahden viehättävän lapinkoira neitosen kanssa :)


Kyseisestä reissusta laitan juttua, kunhan kotiudumme.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti